Uitgaan

De Wieringerwaardse Boekenmarkt komt er weer aan

Wieringerwaard – Het is op zondag 6 november weer tijd voor de Boekenmarkt van de muziekvereniging. Deze altijd goed bezochte en gratis toegankelijke markt biedt veel goeds voor een aantrekkelijke prijs. Een grote variatie van boeken voor jong en oud in alle genres die maar zijn voor te stellen. Eigenlijk is de boekenmarkt te vergelijken met een uitgebreide boekenwinkel. De prijzen van de tweedehands boeken zijn aantrekkelijk en voor iedereen betaalbaar.

Interesse, zet dan de boekenmarkt vast in de agenda! Om 10.30 uur gaat de boekenmarkt van start in het dorpshuis de Oude School aan de Populierenlaan 23a te Wieringerwaard. Tot 13.30 uur is iedereen welkom, daarna gaan de deuren dicht en moet je voor boekenkoopjes weer een jaar wachten. Meer informatie op www.muziekverenigingwieringerwaard.nl.

Zoals altijd kan de muziekvereniging nog wel wat (tweedehands) boeken gebruiken. Iedereen die boeken over heeft en deze aan de muziekvereniging gunt, kan de boeken vanaf 4 oktober op dinsdag- en vrijdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur afgeven bij de ingang van het dorpshuis de Oude School aan de Populierenlaan. Bel voor vragen of meer informatie met twee ervaren boekenmarktvrijwilligers: Carla via tel. 0224-223459 of Stef op tel. 0223-532414.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button