Uitgaan

Dierenasiel ’t Schuthok houdt open dag vol informatie

Den Helder – Eindelijk is het zover, een gewone open dag in het dierenasiel. Belangstellenden zijn zondag welkom bij ’t Schuthok om gewoon eens een kijkje te nemen, een rondje te maken langs alle dierverblijven en kennis te maken met alle asieldieren die nog een lief, passend baasje zoeken.

Om impulsbeslissingen te voorkomen is het tijdens de open dag niet mogelijk direct een dier uit te kiezen. “We kunnen wel een afspraak maken voor een nadere kennismaking”, zo laat een medewerkster van het asiel weten.

SamenWelzijn
Vragen over gedrag en samenwerken? Voor honden is Hondenschool SamenWelzijn uit Wognum aanwezig inclusief demonstratie. Voor katten is er Gedragsadvies Kat en Mens, maar ook met vragen over konijnen zijn bezoekers zondag welkom.

“Natuurlijk hebben we ook iets bedacht waar bezoekers hun geld kunnen kwijtraken: op verschillende punten staat een collectebus, er zijn leuke spulletjes te koop of mensen kunnen donateur worden. Dat kan al vanaf een klein bedrag per maand. Voor een kleine bijdrage is verder koffie, thee en iets lekkers te koop.”

De open dag is zondag tussen 13.00 en 16.00 uur· Dierentehuis ’t Schuthok is te vinden aan de Rijksweg 4 (1785 PA) in Den Helder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button