Den Helder

Matches dankzij HOB, Bikestore, Helder Vastgoed Schilderwerken en Oceanwide

Den Helder – Er zijn onlangs vele leuke matches gerealiseerd die dankzij de Helderse Uitdaging tot stand zijn gekomen. Zo hebben de lampionnen uit de binnenstad een nieuw onderkomen en heeft het clubhuis van Goldbaan Ooghduyne een verse laag verf gekregen.

De Helderse Ondernemersvereniging Binnenstad bood hun lampionnen aan die de afgelopen periode de stad versierde. Hier werd massaal op gereageerd en de HOB wist een heleboel organisaties blij te maken. Waaronder Sarkonschool de Windwijzer. “We zijn ontzettend blij met de feestlampions die we van jullie hebben ontvangen via het Helderse uitdaging. We gaan ze gebruiken om de school te versieren met vieringen, zoals Sint Maarten en Carnaval. Namens alle kinderen: Hartelijk dank”, zo liet een woordvoerder van de Sarkonschool weten.

Meerwerf deed goede zaken op de Beursvloer afgelopen april. Zo maakte Meerwerf een match met Bikestore Julianadorp/Den Helder en kregen een kinderfiets om te verloten voor de loterij die zij gaan organiseren. De opbrengt gaat naar hun project Meerwerf goes Global & Local. De Uitdaging kreeg mooi aanbod van Oceanwide. Twee hoekbureaus en zes gewone bureaus. Huize Lindeboom Recycling kon de gewone bureaus heel goed gebruiken, zodat deze hiermee een tweede ruimte voor hun cliënten kunnen inrichten.

Strak in de lak door Helder Vastgoed Schildewerken
Golfbaan Ooghduyne wist een super match te maken. Het clubgebouw was namelijk toe aan een opfrisbeurt en nu stond toevallig Helder Vastgoed Schilderwerken op de Beursvloer afgelopen april. Piet Bolier sloeg zijn slag en wist een match met directeur Peter Wiering te maken. Genietend in het zonnetje, onder het genot van een kopje koffie, bewonderden de heren het resultaat van de schilderbeurt. Ze waren beiden meer dan tevreden. Het clubhuis ziet er weer prachtig uit.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button