112

Gemeente, politie en brandweer geven tips op zaterdagmarkt

Adverentie

Den Helder – Hoe kun je een fiets zo veilig mogelijk parkeren? Wat te doen bij brand in de wasdroger? De gemeente, politie en brandweer staan op 14 oktober op de zaterdagmarkt om dit soort en andere vragen te beantwoorden. Het ‘preventieteam’ staat tussen 10.00 en 15.00 uur aan het Julianaplein, tussen de Citymarketingwinkel en McDonald’s.

Fietsendiefstal is een probleem van alle tijden. Wél zijn er steeds meer dure (elektrische) fietsen die helaas ook meer aandacht trekken van dieven. Daarom geven medewerkers van de gemeente, politie en het landelijke Centrum Fietsdiefstal tips om de kans op fietsendiefstal (sterk) te verkleinen. Bezoekers krijgen uitleg over sloten, track-and-trace-oplossingen en andere belangrijke weetjes.

Een ongeluk kan letterlijk in een klein hoekje zitten. Brand ontstaat regelmatig door spullen die bijna iedereen in huis heeft. Denk aan wasdrogers, opladers, scootmobielen en barbecues. Het kan elk persoon overkomen. De brandweer geeft tips over wat te doen bij brand. En hoe plaatst u het best een koolmonoxidemelder en/of (verplichte) rookmelders in uw woning? Ook dit kunnen zij vertellen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button