Uitgaan

Oktober is woonmaand in de Experience Store

Adverentie

Den Helder – Citymarketing Den Helder organiseert in de maand oktober een aantal activiteiten welke aansluiten bij de pijler wonen. 7 oktober tussen 12.00 en 14.00 is iedereen welkom in de Experience Store, waar Ronald den Boer van Woningstichting Den Helder komt vertellen over de nieuwbouwprojecten in Den Helder. Aan de hand van de maquette die in de winkel staat opgesteld laat hij zien hoe Den Helder zich ontwikkelt.

7 oktober tussen 13:00 uur en 15:00 uur kan worden aangeschoven bij makelaar Esther Stevens van Stevens Vastgoed. Zij heeft ruime ervaring als makelaar in Den Helder en Julianadorp en geeft tips over het aankopen en verkopen van een huis. Op deze dag komt ook de tuk tuk van Citymarketing naar Willemsoord. Tussen 12.00 en 16.00 uur is er open dag en is iedereen van harte welkom om het nieuwe stadhuis te bezichtigen.

Op 11 oktober kunnen belangstellenden in gesprek met de directeur van Woningstichting, Robbert Waltmann. Een vraag of opmerking over de ontwikkeling van het stadshart, de nieuwbouwplannen in Nieuw Den Helder, de verduurzaming van de huurwoningen of het huurbeleid in het algemeen? Kom langs tussen 13.00 en 15.00 uur. Aanmelden kan gratis door een mail te sturen naar info@citymarketingdenhelder.nl onder vermelding van ‘Op de thee bij Robbert Waltmann’.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button