Hollands Kroon

Websites Hollands Kroon in een nieuw jasje

Adverentie

Anna Paulowna – De gemeente Hollands Kroon gaat haar websites binnenkort in een nieuw jasje steken. Bij het opnieuw opbouwen van de nieuwe websites worden deze direct voorzien van de nieuwe digitale huisstijl, die verplicht is gesteld in de nieuwe ‘look and feel’ binnen Hollands Kroon.

Impressies hiervan zijn via onderstaande links te zien: Hollands Kroon, Meedoen, Gemeenteraad en Werken bij.

Hollands Kroon laat haar website direct op basis van het Open WebConcept (OWC) maken, een bewezen concept dat inmiddels al door ruim 20 gemeenten gebruikt wordt en waarbij alles direct volgens de laatste wet- en regelgeving wordt ingericht. Daarnaast heeft dit platform als bijkomend voordeel dat bij een toekomstige aanbesteding de websites kunnen worden gecontinueerd bij een andere leverancier die het OWC ondersteunt. Daardoor hoeven de websites dan niet weer volledig opnieuw gebouwd te worden.

Er zijn naast de voorgenoemde websites nog andere websites die niet onder dit contract vallen. Bij het verlopen van de contracten van die websites brengt Hollands Kroon deze ook over naar het nieuwe platform. Daardoor krijgt de gemeente ook steeds meer grip op continuïteit, veiligheid, beheer, onderhoud en kosten die met websites gemoeid zijn.

Toon meer

Hans Boskeljon

Hans Boskeljon is sinds mei 2023 politiek verslaggever voor Regio Noordkop. Hij richt zich uitsluitend op de politiek binnen de gemeente Hollands Kroon. Hans is bereikbaar via hans@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button