Uitgaan

Hitboulevard wint Pop in de Kop 34

Peter de Jong en Patrick Aggenbach, samen deelnemend onder de naam team Hitboulevard, hebben zondag in Den Helder muziekquiz Pop in de Kop gewonnen. De finale was spannend: drie vragen voor het einde stond Hitboulevard nog twee punten achter, maar drie razendsnelle antwoorden op rij bezorgde het team alsnog de overwinning, ten koste van team The Outsiders.

Het was alweer de 34e editie van de populaire quiz, die ooit (in 2001) begon in de kantine van sporthal De Slenk, daarna verhuisde naar “de derde kamer” (Kerkstraat), tijdelijk onderdak vond bij de Keizerskroon (nu Flow), maar inmiddels al vele jaren vaste huisgast is van Studio 62. Veel deelnemers zijn vaste gasten, zoals Hitboulevard, maar ook teams als “Sherlock Homeless”, “Absolutely Fabulous” en “The Outsiders” doen als het even kan mee. Hitboulevard is wel het absolute topteam, met inmiddels 11 overwinningen en 9 tweede plaatsen.

Dit keer werden de deelnemers muzikaal ondervraagd op rondes als “Italo Disco”, “Party Anthems” en Dancing in the street”. De volgende Pop in de Kop vindt in het voorjaar van 2020 plaats, ergens in maart of april. De precieze datum wordt binnenkort bekendgemaakt.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button