Jeugd

Pietenschool in de Draaikolk

CSAV Turnlust tovert De Draaikolk aan de Dollardlaan op zaterdag 23 november om in een heuse Pietenschool. Voor de kinderen van de basisschool staan er veel sportieve uitdagingen opgesteld. Zo wordt er voor hun onder meer een prachtige klimbaan opgebouwd en een hemelbed neergezet.

Ook kunnen ze zich uitleven bij allerlei ludieke spellen. Tijdens dit vermaak komt Sinterklaas met zijn Pieten langs om de kinderen aan te moedigen. Zouden de Pieten nog wat van aan de kinderen kunnen leren, of andersom?

Deze Sportieve Sinterklaas begint om 14.00 en eindigt rond 16.00 uur en is gratis. De zaal aan de Dollardlaan is open om 13.30 uur, vooraf aanmelden is vereist. De middag is bestemd voor kinderen van de basisschool. Het sport- en spelelement staat deze middag centraal. Aan het eind ontvangt iedere deelnemer een speciaal diploma en wellicht heeft de Goedheiligman ook nog iets meegebracht. Uiteraard mogen ouders, opa’s en oma’s en andere begeleiders blijven kijken.

Voor aanmelden kan er een berichtje gestuurd worden met naam en leeftijd naar sportieve-sinterklaas@ziggo.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button