Uitgaan

Relatieconcert voor omwonenden en relaties van Vliegkamp De Kooy

Adverentie

Het Defensie Helikopter Commando biedt een gratis relatieconcert aan voor de omwonenden en relaties van Maritiem Vliegkamp De Kooy in Den Helder op dinsdag 19 november. De militaire muzikanten van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht spelen vanaf 20.00 uur het bevrijdingsprogramma “Sounds of Freedom” in Theater De Kampanje in Den Helder.

Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht speelt tijdens ceremoniële activiteiten en treedt op in binnen- en buitenland in naam van Defensie en de Koninklijke Luchtmacht. In “Sounds of Freedom” neemt het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht de bezoekers mee op een muzikale reis die een ode brengt aan vrijheid in al haar facetten. Wat is er gebeurd in die 75 jaar, wat heeft die vrijheid ons gebracht en hoe ziet die vrijheid er tegenwoordig uit?  De Koninklijke Luchtmacht staat uiteraard stil bij de bevrijders en veteranen en de rol van de Koninklijke Luchtmacht als ambassadeur en voorvechter van vrijheid in Nederland en daarbuiten.

Het Defensie Helikopter Commando is hoorbaar en zichtbaar in de omgeving van Maritiem Vliegkamp De Kooy in de gemeente Den Helder. Zij zijn een organisatie die graag in contact staat met de omgeving en zijn dan ook zeer dankbaar voor de samenwerking en steun die zij dagelijks mogen ontvangen bij de uitvoering van hun taken en missies. Graag laten zij een ander geluid horen. Kaarten zijn verkrijgbaar via VVV Den Helder en aan de kassa bij Theater De Kampanje in Den Helder.

 

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button