112

Tientallen bekeuringen bij controle Oostoeverweg

De politie van Den Helder heeft maandagmorgen geassisteerd bij een verkeerscontrole van de Koninklijke Marechaussee op de Oostoeverweg.

De ondernemers klaagden al langere tijd over het feit dat werknemers van de Koninklijke Marine op de rijstrook van het tegemoetkomend verkeer rijden, dus op de verkeerde weghelft, in de richting van de ‘Zuid-poort’. Ze halen hierbij de rij in om eerder het terrein op te kunnen rijden. Hierdoor is het voor de ondernemers niet mogelijk om bij het bedrijf weg te rijden. Dit levert veel ergernis en gevaarlijke situaties op. Ook rijden er motorrijders (met hoge snelheid) over het fietspad.

Er zijn tientallen bekeuringen geschreven voor: het niet zoveel mogelijk rechts rijden, rijden met motor op het fietspad, vasthouden mobiele telefoon, niet werkende verlichting. Daarnaast is er aanhouding verricht voor het rijden onder invloed van drugs.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button