Den HelderHollands KroonSchagenTexel

Alle bibliotheken twee weken dicht

Regio Noordkop – Alle vestigingen van KopGroep Bibliotheken zijn in ieder geval tot en met 18 november gesloten om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Eerder mochten de bibliotheken, als zogenoemde ‘doorstroomlocaties’ wel openblijven, maar daar komt de komende twee weken verandering in. De nieuwe maatregelen gaan woensdag 4 november om 20.00 uur in.

Het kabinet wil de komende periode zoveel mogelijk verplaatsingen voorkomen. Het bezoeken van een bibliotheek hoort daar ook bij. De medewerkers van KopGroep Bibliotheken begrijpen dat dit voor veel bezoekers een vervelende maatregel is, maar vragen om ieders begrip.

De sluiting heeft uiteraard gevolgen voor het reserveren en inleveren van materialen. Inleveren is tijdelijk niet mogelijk, de uitleentermijn van materialen wordt automatisch verlengd met 6 weken. Reserveringen kunnen op dit moment niet opgehaald worden, maar blijven 30 dagen voor de klant klaarstaan. Ook wordt er geen boete berekend. De bibliotheek blijft per e-mail bereikbaar via info@kopgroepbibliotheken.nl.

Toch blijven lezen
Wie de komende weken wil blijven lezen, maar geen boeken in huis heeft kan via de Online Bibliotheek genieten van e-books en luisterboeken. Meer informatie is te vinden op kopgroepbibliotheken.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button