112

Bestelbus te water

Wieringerwerf – Een automobilist van een bestelbus is woensdagavond de macht over het stuur verloren. Het voertuig eindigde daardoor in de sloot.

Hulpdiensten werden net na half tien gealarmeerd, waaronder de brandweer met duikteam voor een ongeval aan de Oostermiddenmeerweg net buiten Wieringerwerf. Het bleek allemaal mee te vallen. De brandweer kon onverrichter zake terugkeren naar de kazerne.

De bestuurder was reeds op eigen kracht uit het voertuig geklommen. Hij is nagekeken door een gearriveerd ambulanceteam en hoefde niet voor verder onderzoek naar het ziekenhuis. De auto is door een bergingsbedrijf afgesleept.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button