Sport

DWOW en hoofdcoach Edwin Wittink uit elkaar

Advertentie:

Wieringerwerf – “Voetbalvereniging DWOW en hoofdtrainer Edwin Wittink hebben na zorgvuldige overweging en in overleg besloten om de samenwerking per direct te beëindigen.” Dat is het begin van het persbericht dat de dorpsclub heeft uitbracht. De beslissing komt na evaluatie van de teamprestaties naar aanleiding van de huidige positie op de ranglijst.

DWOW waardeert de inzet van Wittink in zijn tijd als hoofdcoach bij de club, maar heeft besloten dat een verandering noodzakelijk is om het sportieve doel die DWOW voor ogen heeft te doen slagen. Dat is namelijk handhaving in de derde klasse. Gregory van Sauers is in ieder geval tot eind van het lopende seizoen hoofdtrainer bij DWOW.

Er moest afgelopen zondag door de veldvoetballers van DWOW ook nog gespeeld worden tegen SEW. Het werd een enerverend duel, waarin DWOW via Bryan Quinten en Rick Buisman op 2-0 voorsprong kwam. Daarna kwam SEW snel terug en pakte het in de slotfase zelfs de 2-3 voorsprong. De thuisploeg toonde echter karakter en kwam via Martijn van Oers toch nog op gelijke hoogte. Het was een enerverende week voor de club geweest.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button