112

Aanrijding op N99 bij afslag Kooypunt

Den Helder – Twee auto’s zijn donderdagavond op de Rijksweg N99, bij het verkeersplein Kooypunt,hard met elkaar in aanraking gekomen. Een van de auto’s is daarbij om zijn as gedraaid.

Een van de inzittenden is door een ter plaatse gekomen Rapid Responder gecontroleerd, omdat er nekklachten waren geconstateerd. Alle inzittenden waren verder in orde. De gewonde man zal zich laten behandelen bij de huisartsenpost. Beide auto’s hadden rijdbare schade. Een voorrangsfout is de oorzaak van de aanrijding.

De kruising was tijdens het incident minder toegankelijk voor het doorgaand verkeer richting het vliegveld en industriegebied Kooypunt.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button