Den Helder

Vrijwilligers gezocht om voor te lezen aan ouderen

Den Helder – Samen met Mee & De Wering wil KopGroep Bibliotheken maandelijks op een donderdagochtend voorlezen aan ouderen gaan organiseren in School 7. Eerst lekker luisteren naar een aansprekend verhaal en daarna napraten en gezellig samen koffie/thee drinken.

Ook is er het idee om wekelijks op de dinsdagmiddag regionaal nieuws uit de krant voor te lezen aan de leestafel. En er dan gezamenlijk over te praten.

Voor zowel het voorlezen van verhalen als van het regionale nieuws wordt gezocht naar vrijwilligers. Interesse of op zoek naar meer informatie? Stuur dan een e-mailtje naar info@kopgroepbibliotheken.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button