Overige

Sneltekenaar personaliseert waardebonnen bij De Helderse Vallei

Advertentie:

Den Helder – Hoe fijn zou het zijn als het geven van een sinterklaascadeau geen geld zou kosten? Terwijl het wél een onvergetelijk cadeau is voor de ontvanger en de gever? De Helderse Vallei introduceert de Waardebonservice.

De Helderse Vallei inspireert heel graag met cadeau-ideeën voor een (klein)kind, die ook nog eens beter zijn voor de wereld. Geen spullen, maar ervaringen. Mensen brengen de meeste schade aan de aarde door het kopen van spullen. Bij de aankoop is dit niet te zien, maar de productie van al deze spullen heeft een zeer grote negatieve impact op de aarde. De Waardebonservice kan deze impact tot een minimum reduceren.

Sneltekenaar Monique Dozy tekent zondag 19 november van 14:00 tot 16:00 uur gepersonaliseerde waardebonnen. Kom naar het bezoekerscentrum, kies een ervaring om als cadeau te geven en vertel Monique over het (klein)kind en zij gaat aan de slag. Bij de inpakbalie wordt de bon voor ingepakt. Deze activiteit is voor (groot)ouders, deelname is gratis. Monique heeft tijd om ongeveer twintig waardebonnen te tekenen. Voor ieder gezin wordt 1 bon getekend.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button