Den HelderPolitiek

Rotondeplan Fractie Pastoor op de lange baan

Den Helder – Het idee van Fractie Pastoor om ondernemers de mogelijkheid te bieden om rotondes te adopteren wordt op een later moment opnieuw bekeken. De motie die de partij had aangekondigd werd ingetrokken. Er is volgens het college onderzoek nodig naar wat mogelijk is.

Zo is er de straatnaamcommissie, die officieel besluit over de naamgeving van alle wegen en paden binnen de gemeente. Het idee van Pastoor is dat ook rotondes een naam krijgen. Het college wil daarom eerst met de commissie in overleg. Pastoor had ook bedacht dat de rotondes een karakteristiek houten bord met gouden letters zouden krijgen. De wethouder wil eerst kijken of dit mogelijk is.

Fractievoorzitter Michel Pastoor kondigt aan het voorstel te zullen agenderen in een commissievergadering. Hij is al met al blij met de reactie van het college. Hij is het eens met de wethouder dat de voorwaarden eerst goed bekeken moeten worden. Daarom is een gesprek met de commissie verstandig.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos is werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. E-mail: stijn@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

2 reacties

  1. Ja, zo druk allemaal…”Er is volgens het college onderzoek nodig naar wat mogelijk is. De wethouder wil eerst kijken of dit mogelijk is.”

    1. ja worden er een paar dure externe onderzoeksbureautjes ingeschakeld en horen we over 2 jaar en 3 ton verder niets meer over…..

Back to top button
%d bloggers liken dit: