Uitgaan

Kerstproject met twee koren

Advertentie:

Koor Unciaal uit Medemblik en Koor Interamvo uit ’t Veld zetten samen een kerstproject op de planken. Onder de titel “Uitzien naar kerst” in liederen en tekst, geschreven door Theo Vertelman. Beide koren staan onder leiding van dirigent Dick Opdam.

Waar gaat het nu eigenlijk om met kerst? Altijd, maar juist in deze tijd, zoeken mensen naar vrede. Niet alleen ver weg, maar ook dichtbij even stil staan. Herkenbaarheid afgewisseld met bekende melodieën.

Zaterdag 14 december om 20:00 uur in de Martinuskerk, Rijdersstraat 107 in ’t Veld en vrijdag 20 december om 20:00 uur in de Martinuskerk, Ridderstraat 5 in Medemblik.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button