Hollands KroonVideoZakelijk

Nieuwe rookvrije Lidl Wieringerwerf geopend

Adverentie

De nieuwe Lidl supermarkt in Wieringerwerf is woensdag officieel geopend. Vanaf 08:30 uur waren klanten van harte welkom. Onder de aanwezige waren lootjes uitgedeeld en het was mevrouw Rustenburg die de minuut gratis winkelen won. Dat mocht ze doen voordat de winkel echt open ging en ze had voor ruim 130 euro aan boodschappen bij elkaar gepakt. Voor de eerste honderd klanten was er een gratis boeket bloemen.

In de nieuwe winkel is aandacht voor duurzaamheid. Zo is deze nieuwe supermarkt voorzien van 480 zonnepanelen en heeft het energielabel A++++. Tevens energiezuinige LED-verlichting en de winkel is aardgasvrij. De ruime winkel is voorzien van een volwaardig assortiment en er is veel aandacht voor dagverse producten, actieartikelen en non-food producten. De warme bakkerij zorgt dagelijks voor een ruime variatie aan verse broodjes, van zoet tot hartig. Met een zelf bedienende broodsnijmachine kunnen klanten het verse brood op drie verschillende diktes laten snijden. Een andere blikvanger in de winkel is de servicebalie en het tapasmeubel met een divers assortiment aan tapas- en borrelhapjes. Parkeren bij de winkel is gratis.

Deze supermarkt verkoopt geen tabakswaren en zet hiermee de volgende stap richting een rookvrije generatie. In nieuwe Lidl winkels worden geen sigaretten en tabak meer verkocht. Lidl is de eerste supermarkt in Nederland die stopt met de verkoop van sigaretten. De supermarktketen bouwt de verkoop richting 2022 gefaseerd af.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button