Uitgaan

Verteltheater speelt ‘Hartbrand’

Projectleider Irene van Oers timmert inmiddels een jaar of vier aan de culturele weg in de gemeente Hollands Kroon. Voor de stichting Cultuur binnen de Dijken organiseert ze projecten voor zestigplussers.

Half september zijn de repetities van een verteltheaterproject van start gegaan. Twaalf senioren zijn zich, onder de bezielende leiding van regisseur Niek Vink, aan het voorbereiden op een voorstelling met de naam Hartbrand. Alles draait hierin om het thema vuur.

Verteltheater dekt niet helemaal de lading van wat het publiek te zien krijgt, veel meer theatervormen komen aan bod. De deelnemers aan het project hebben zelf ideeën aangedragen en uitgewerkt. Volgens Irene zit er veel talent in de enthousiaste groep en volgens haar is het ouderenlegioen in staat een boeiende voorstelling te brengen.

Het is gelukt een unieke locatie te vinden. De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 14 december en zondag 15 december, beide dagen om 16.00 en 19.00 uur. De entree is 10 euro. Locatie: boerderij familie Kerckhaert, Oudelanderweg 25 in Middenmeer. Reserveren: stichting@cultuurbinnendedijken.nl of telefoon: 0619505135.

Trefwoorden
Toon meer

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button
Close