Uitgaan

Verteltheater speelt ‘Hartbrand’

Projectleider Irene van Oers timmert inmiddels een jaar of vier aan de culturele weg in de gemeente Hollands Kroon. Voor de stichting Cultuur binnen de Dijken organiseert ze projecten voor zestigplussers.

Half september zijn de repetities van een verteltheaterproject van start gegaan. Twaalf senioren zijn zich, onder de bezielende leiding van regisseur Niek Vink, aan het voorbereiden op een voorstelling met de naam Hartbrand. Alles draait hierin om het thema vuur.

Verteltheater dekt niet helemaal de lading van wat het publiek te zien krijgt, veel meer theatervormen komen aan bod. De deelnemers aan het project hebben zelf ideeën aangedragen en uitgewerkt. Volgens Irene zit er veel talent in de enthousiaste groep en volgens haar is het ouderenlegioen in staat een boeiende voorstelling te brengen.

Het is gelukt een unieke locatie te vinden. De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 14 december en zondag 15 december, beide dagen om 16.00 en 19.00 uur. De entree is 10 euro. Locatie: boerderij familie Kerckhaert, Oudelanderweg 25 in Middenmeer. Reserveren: stichting@cultuurbinnendedijken.nl of telefoon: 0619505135.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button