Hollands KroonZakelijk

Hollands Kroon helpt bedrijven de coronacrisis te overleven

Hollands Kroon – Een winstgevend bedrijf met grote plannen voor de toekomst, waarbij de omzet wegzakte door de komst van corona? Gemeente Hollands Kroon geeft aandacht aan hoe deze bedrijven de coronacrisis toch kunnen overleven.

In de eerste negen maanden van 2020 zijn in Nederland 117.000 bedrijven opgeheven, ruim een kwart meer dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van de Kamer van Koophandel, verantwoordelijk voor het Handelsregister. In september stopten 14.174 bedrijven. Dit is bijna 40 procent meer dan in dezelfde maand vorig jaar. Het overgrote deel van de stoppers betreft zzp’ers.

Door de noodgedwongen beperkingen en toegenomen onzekerheid, hebben veel ondernemers extra ondersteuning nodig. Het kabinet moet de maatregelen nemen om het coronavirus in te dammen, maar voor sommige ondernemers is dit een enorme klap. Besef dat er mensen zijn die voor deze bedrijven klaar staan en willen helpen. Gemeente Hollands Kroon laat weten dat zij kunnen helpen.

Lees hier het hele artikel en tips om iemand met geldzorgen te herkennen.

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button