Noord-Holland

Noordwest Ziekenhuisgroep organiseert webinar over artrose

Regio Noordkop – De cliëntenraad van Noordwest Ziekenhuisgroep organiseert op donderdagavond 10 december vanaf 19:30 uur een webinar voor de inwoners van Noord-Holland Noord over artrose. De orthopeden van het Noordwest Orthopedisch Centrum informeren over wat artrose is en hoe het te herkennen is, wat mensen er preventief zelf tegen kunnen doen en wat de verschillende behandelmethoden nu en in de nabije toekomst zijn.

Een webinar is een live-uitzending via internet, waaraan mensen via eigen computer kunnen deelnemen. Het webinar is gratis toegankelijk via Microsoft Teams. Deelnemen kan ook anoniem. Tijdens het webinar kunnen er via de chatfunctievragen worden gesteld aan de orthopeden. Vragen die niet live aan bod komen, worden via de chat tijdens of na het webinar beantwoord. Het webinar duurt tot 20:30 uur.

Deelnemen
Iedereen is van harte welkom mee te luisteren en te kijken naar het webinar. Aanmelden kan door een e-mail te sturen met naam naar clientenraadnoordwest@nwz.nl. Vervolgens ontvangen geïnteresseerden een e-mail met de link en instructies om het webinar te volgen.

Deelnemen kan ook door donderdagavond 10 december te klikken op de link op de website van Noordwest Ziekenhuisgroep website:
https://www.nwz.nl/Agenda-NWZ/ArtMID/6083/ArticleID/1152/Webinar-over-artrose

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button