Schagen

Fotograaf en filmer gezocht voor ‘t Ros Beyaart

Advertentie:

Schagen – Stichting paardrijden gehandicapten ‘t Ros Beyaert uit Sint Maarten is bezig met een professionaliseringslag. Via de Hollands Kroonse Uitdaging heeft de stichting al kunnen werken aan een nieuwe website en nu willen ze nog meer verbeteren. Ze zijn daarom op zoek naar hulp bij het in beeld brengen van de stichting.

Het betreft mooie foto’s en filmbeelden om te laten zien hoe het werk eraan toegaat, zoals het in beeld brengen van bijvoorbeeld het opstapperron waarmee de ruiters op het paard stappen. Beelden zeggen meer dan woorden en daarmee heeft de stichting hulp nodig. Wie kan ‘t Ros Beyaert hierbij helpen? Reacties zijn welkom via info@hollandskroonseuitdaging.nl of spg.t.ros.beyaert@gmail.com.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button