SportVideo

Hardloopwedstrijd Duincross door de duinen van Den Helder (video)

Advertentie:

Den Helder – Ieder jaar organiseert de Wegcommissie van S.V. Noordkop Atletiek de Duincross. De hardloopwedstrijd maakt deel uit van het All4Running Crosscircuit. Dat is een evenement van vijf verschillende hardloopwedstrijden in de Kop van Noord-Holland.

Zondagochtend renden de deelnemers door de duinen van Den Helder om de snelste tijd te halen. Aan de wedstrijd deden deelnemers mee die alle vijf de wedstrijden doen, maar je kon je ook inschrijven voor alleen deze wedstrijd. De jeugd was opgedeeld in vier categorieën, zij liepen 1, 2 of 3 kilometer. De vrouwen liepen zes kilometer en de heren hadden een route van tien kilometer.

Toon meer

Harm Brouwer

Harm Studeert Creative Business en werkt parttime voor Regio Noordkop als videoreporter.

1 reactie

  1. allemaal vertrapte grassprietjes en deuken van de voetafdrukken verpesten de natuur, plus de honden kunnen nu niet vrij uitlopen en alles onderschijten….. zou verboden moeten worden dat geren in de natuur want die natuur is er alleen voor honden om vol te schijten, koop maar een loopband zodat de honden en hondenschijtknuffelaars hier hun tijd kunnen besteden en hun heerlijke en geliefde hondenschijtaroma kunnen opsnuiven

Wellicht ook interessant

Back to top button