Den HelderZakelijk

Jaarlijkse Lionsclub koffiepuntenactie voor voedselbank Den Helder

Adverentie

Den Helder – Net als in de afgelopen jaren zamelen de Lions Clubs in Nederland in de maand december Douwe Egberts waardepunten in voor de plaatselijke Voedselbank. De waardepunten worden door Douwe Egberts verzilverd voor pakken koffie voor de vele voedselbanken in Nederland. Hartje winter, koud en guur: dan hebben veel mensen toch extra zin in een lekker en warm kopje koffie. Maar niet voor iedereen is “even een bakkie” doen vanzelfsprekend. In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens.

Vrijwilligers bij de voedselbanken geven elke week eten aan mensen die dat het hardste nodig hebben. Koffie is een luxe artikel dat niet vaak in het voedselpakket zit. Door je D.E. waardepunten te schenken aan de voedselbanken wordt een lekker kopje koffie voor nog meer mensen bereikbaar.

Iedereen die nog vergeten Douwe Egberts waardepunten in een la heeft liggen kan daar ook dit jaar iets moois mee doen. Deze maand december gaat de Lions Club in Den Helder weer Douwe Egberts waardepunten inzamelen. De afgelopen jaren was dat in Nederland al goed voor 1,2 miljoen pakken koffie.

Douwe Egberts waardepunten kunnen tot de jaarwisseling worden ingeleverd bij de volgende, ruimhartige winkels:

Bruna, Keizerstraat
Dunselman, Marsdiepstraat
Slagerij Wit & Wit, Winkelcentrum De Schooten
Primera, Winkelcentrum De Riepel
Dunselman, Winkelcentrum Dorperweerth

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button