Den HelderJeugdZakelijk

Stemmen op game Rekenduo voor juryprijs Nationale Onderwijs Tentoonstelling Jaarbeurs

Advertentie:

Julianadorp – Leerzaam en leuk, de rekengame “Rekenduo” is door de vakjury van de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) genomineerd voor de Innovatie Award en de publieksprijs. Met en ook tegen elkaar rekengamen, samenwerken en interactief aan de slag. Rekenduo is een unieke rekengame die spelers vanaf de basis in het rekenen tot aan het havo niveau (inclusief medisch rekenen) materiaal biedt op vier levels en op meer dan 100 onderwerpen. Alle verschillende soorten opgaven binnen het rekenen komen aan bod.

Met zijn bedrijf Rekenteam uit Julianadorp heeft Hans de Zeeuw deze interactieve, online rekengame ontwikkeld. Het ROC werkt er al mee, net als De Hogeberg Texel, De Rank Julianadorp, De Ark Hensbroek, Prinses Margriet Julianadorp en nog veel meer scholen door heel Nederland. Er is al een school in Kroatië mee gestart en momenteel draaien er twee testen op Aruba en Bonaire. Tevens is de stichting “Reken Mee” opgericht waarmee gastlessen rekenen worden geven.

Tot en met zondag 22 januari 2023 kan er gestemd worden op de in totaal 36 inzendingen voor de Innovatie Award NOT.

De onderwijstentoonstelling voor ontwikkeling en groei vindt 24 t/m 28 januari 2023 plaats in de Utrechtse Jaarbeurs. De NOT is het grootste vakevent voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, het primair en voortgezet onderwijs. Op dinsdag 24 januari om 14.00 zal de prijsuitreiking plaatsvinden in de “Innovatietunnel” in hal 2.

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button