Sport

Handbaltalenten VZV A1 tonen veerkracht tegen Dynamo

Advertentie:

’t Veld – Het handbal damesteam A1 van VZV heeft afgelopen weekend met 25-23 gewonnen van SC Dynamo. Na een moeizame openingsfase krabbelde de ploeg uit ’t Veld langzaam weer omhoog.

VZV A1 was deze wedstrijd weer compleet nadat een aantal speelsters wedstrijden moesten missen door blessureleed. VZV begon matig aan de wedstrijd en het keek al snel tegen een 0-3 achterstand aan. De handbalsters uit de Noordkop leden veel balverlies en ook de dekking was nog niet waterdicht. De achterstand bleef aanhouden, tot VZV de 7-7 maakte. Daarna bleven de talenten uit ’t Veld nek aan nek met Dynamo. Zo was de ruststand 12-12.

De tweede helft kwam VZV goed uit de startblokken met een snelle eerste fase en een stevige dekking. Daarna zakte het getoonde spel, door onder andere geregeld tijdstraffen aan beide kanten, weer iets in. Aan het einde werd het spannend, maar de punten bleven in ‘t Veld. VZV won met 25-23.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button