Den HelderPolitiek

Stadspartij stelt opnieuw vragen over DnoDoen

Adverentie

Den Helder – De Stadspartij Den Helder stelt opnieuw vragen aan het college van burgemeester en wethouders, dit keer over DnoDoen. Op 15 december werden ook al vragen gesteld, maar hierop is nog geen antwoord ontvangen.

De partij wil weten of het klopt dat DnoDoen het pand Spoorgracht 41-42 wil kopen of huren. En hoeveel cliënten daar worden ondergebracht. Ook meent de Stapdspartij dat de eerdergenoemde vestiging tegen de gemaakte afspraken is. Verder wil de Stadspartij weten hoeveel cliënten zelfstandig wonen in en om Den Helder en hoeveel woningen hiervoor worden gehuurd en of in bezit zijn van dnoDoen.

Daarnaast wil de Stadspartij weten hoeveel goedkope woningen in het bezit zijn van zogenaamde huisjesmelkers en deze vervolgens verhuren aan kwetsbare groepen. Tot slot wil de partij weten welke woningen dit betreft in de Visbuurt.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button