Den HelderHollands Kroon

Studenten onderzoeken landschap Kop van Noord-Holland

Den Helder – Bas Fles, Bono Lardinois en Lotte Reijnders zijn studenten Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit van Amsterdam. Zij doen deze week onderzoek naar wat de bewoners vinden van het landschap van de Kop van Noord-Holland. Hoe ervaren bewoners de ingrepen in het landschap? Hoe denken bewoners over het energieneutraal maken van Nederland?

Vanwege de huidige lockdown zijn de mogelijkheden voor het onderzoek beperkt en mogen ze helaas niet persoonlijk mensen vragen om de enquête in te vullen. “Vandaar dat we mensen uit de omgeving van Den Helder online benaderen”, laten de onderzoekers weten. De vraag aan iedereen is dus de enquête in te vullen. Dit duurt ongeveer 15 minuten en is uiteraard anoniem.

De enquête is te vinden via de volgende link: https://www.leeronderzoek2021uva.com/

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button