Hollands Kroon

Onderscheiding voor brandweerlieden Wieringerwerf

Advertentie:

Wieringerwerf – Renald Louwes en Dirk Barten ontvingen vrijdagavond op de brandweerpost in Wieringerwerf, uit handen van burgemeester Rian van Dam, een koninklijke onderscheiding voor hun jarenlange inzet bij het brandweerkorps te Wieringerwerf.

Louwes en Barten zijn samen in 1983 bij de brandweer in Wieringerwerf begonnen, ruim 35 jaar zetten beide mannen zich als vrijwilliger in bij de brandweer. Het was voor beiden vrijdagavond dan ook een verrassing dat ze in aanwezigheid van collega’s, familie en vrienden in het zonnetje werden gezet, met een terugblik van oude foto’s en mooie anekdotes.

Voor de twee is het bijna een familieaangelegenheid geworden, omdat de zoons van de heren ook reeds bij de brandweer zitten. Na de mooie woorden en de terugblik op de afgelopen jaren kregen de heren de koninklijke onderscheiding in de Orde van Oranje Nassau opgespeld door de burgemeester.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button