112

Getuigen gezocht van straatroof

Advertentie:

Julianadorp – De politie doet onderzoek naar een straatroof gepleegd op de Drooghe Bol, nabij het Brinkpad. Op dinsdagavond om 23.00 uur werd een man overvallen door twee jongens. Onder bedreiging van een wapen moest hij diverse goederen afgeven, waarna de jongens wegrenden in de richting van de Boterrug.

De jongens voldeden aan het volgende signalement: Tussen 17 en 25 jaar, donkere huidskleur, ongeveer 1.85 meter lang, gekleed in een groene jas en grijze broek. De tweede jongen was ook tussen 17 en 25 jaar oud, lichte huidskleur, zwart haar, gekleed in een zwarte broek en droeg een zwarte pet met daaroverheen een capuchon.

De politie heeft in samenwerking met de marechaussee in de omgeving een onderzoek ingesteld. Hierbij is onder meer gebruik gemaakt van een speurhond. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en hem is slachtofferhulp aangeboden.

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij de beroving betrokken zijn dan horen wij dat graag. Dat kan anoniem, bel dan misdaad anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden, ook van dashcams uit die buurt op dat tijdstip. U kunt ze uploaden via dit tipformulier onder vermelding van 2022002744.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

2 reacties

  1. wat zijn we toch blij met al die import met bijbehorende gewoontes hè Hans….

  2. Geweldig dit hele multicultureel feest. Onder toezicht ter werk stellen tot ze het enkeltje huiswaarts hebben verdiend. Nederland voor de Nederlanders!

Wellicht ook interessant

Back to top button