Uitgaan

Cello en pianoconcert in Witte Kerkje

Wieringerwaard – Pianiste Afke Borst en celliste Berna van der Hulst vormen al een aantal jaren een vast duo. Ze spelen in diverse kamermuziekensembles onder andere het trio Amicae. Beiden zijn steeds opzoek naar spannende muziek om het repertoire uit te breiden. Het programma voor het concert in Wieringerwaard is hiervan een afspiegeling.

Naast bekende namen als Brahms en Martinu is er ook ruimte voor de componist Schnittke, de te spelen cellosonate is gebaseerd op de barok. Ook werken van de Turkse componist Fazil Say en de Spaanse Gaspar Cassado komen voorbij. Deze componisten baseren hun liederen op de volksmuziek. Bij alle stukken zal een mondelinge toelichting worden gegeven.

Reserveren
Het concert is in het Witte Kerkje aan de Noord Zijperweg van 15:00 tot 17:00 uur op zondag 22 januari. De toegang bedraagt € 12,50. Dit is inclusief koffie of thee met een traktatie. Reserveren kan via 0224-221884 of 06-36568033.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button