Den Helder

Dijkstra & Evenblij Ter Plekke zondag live vanuit de visafslag

Advertentie:

Den Helder – Het NPO Radio 1-programma Dijkstra & Evenblij Ter Plekke zendt aanstaande zondagavond 8 januari uit vanuit de visafslag in Den Helder. De visafslag is sinds nieuwjaarsdag gesloten, vanwege de vele kottervissers die zich afgelopen jaar gedwongen voelden te stoppen met hun werk. Oud-judoka Edith Bosch komt vertellen over haar allermooiste Olympische medaille. Achterkleindochter Francine Oonk komt vertellen waarom Anton Pieck nooit in de vergetelheid mag raken.

Er is livemuziek van oud-visser Jeroen Zijlstra, stadsdichter Yanaika Zomer brengt een ode aan Den Helder en burgemeester Jan de Boer neemt plaats in de verhoorwagen.

Belangstellenden zijn welkom om de uitzending bij te wonen in de kantine van de visafslag aan het Het Nieuwe Diep 27. De inloop vanaf 19:30 uur. De radio-uitzending is van 20:00 tot 22:00 uur en is ook te volgen bij BNNVARA op NPO Radio 1 en www.nporadio1.nl.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button