Den HelderJeugdUitgaan

Goochelvoorstelling van Mister Geraldi en de nieuwsgierige Dora

Den Helder – Het kindertheater staat deze voorjaarsvakantie weer garant voor twee leuke goochelvoorstellingen. Dit keer laat Geraldi de kinderen weer genieten van een daverende show, waarbij zijn nieuwsgierige en brutale schoonmaakster Dora zal assisteren. Tenminste dat hoopt Geraldi, maar als hij plotseling wordt weggeroepen ziet Dora haar kans schoon om in alle goochelspullen te snuffelen. Hoe zal dit aflopen?

De goochelaar zal ook deze keer de kinderen weer hard nodig hebben om hem te helpen. Dit belooft dus weer een fijne ochtend of middag theatervermaak met veel hilarische momenten voor zowel jong als oud. Dus mama’s en papa’s, opa’s en oma’s zijn van harte welkom met de (klein)kinderen vanaf drie jaar en ouder bij deze familievoorstellingen.

De shows zijn op donderdag 20 februari om 11.00 uur en om 14.30 uur. Kaartjes kosten €3,50 per persoon (geen PIN aanwezig) en zijn een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Om teleurstellingen te voorkomen is het aan te raden om te reserveren op telefoonnummer 0223-616096 of 0223-627041. Deze kindvriendelijke voorstellingen vinden plaats in de KeyKeg zaal van theater De Kampanje, ingang aan de Weststraat kade via het KeyKeg café.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button