Sport

Spinning 4Diabetes 2020

Adverentie

’t Zand – René Hoogland organiseert een spinning marathon die in het teken staat van de Bas van de Goor Foundation. Met de opbrengst van de marathon organiseert de foundation sportieve en educatieve activiteiten voor mensen met diabetes van jong tot oud. Ze organiseren onder anderen zomerkampen, gezinsweekenden, back on track avonden en het NDC wandelevenement, waar de foundation in 2019 ruim 4500 deelnemers met diabetes type 2 in beweging bracht.

Het evenement wordt gehouden bij sportcentrum de Multifit in de Multitreffer. Het adres is Willem ’t Hartplein 7 in ’t Zand, deelname kan vanaf €10,00 per uur. Het begint op 14 maart 2020 om 13.30 uur en het duurt in totaal drie uur, minder uren kan in overleg. Tijdens de marathon wordt samengewerkt met Classic Gym uit Julianadorp.

René Hoogland 51 jaar jong en inmiddels bepaalt diabetes type 1 al 28 jaar een groot deel van zijn leven. “Sinds mijn eerste kennismaking met de Bvdgf, tijdens de WK beach on tour in 2015, is mijn leven met diabetes in positieve zin veranderd. Wat ertoe heeft geleid dat ik nu veilig en verantwoord kan en durf te sporten in combinatie met mijn diabetes, de gemiddelde glucosewaarden zijn verbeterd en gebruik ik minder insuline.”

Voor meer informatie en aanmelden: www.spinning4diabetes.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button