Hollands KroonPolitiek

Burgemeester Hollands Kroon test positief op corona

Hollands Kroon – De burgemeester van Hollands Kroon, Rian van Dam, is deze week positief getest op corona. Als gevolg hiervan zit ze voorlopig in quarantaine.

“Voor een burgemeester is het in sommige processen onvermijdelijk om ergens fysiek aanwezig te zijn. En hoewel ik me daarbij altijd aan de richtlijnen houd, ben ik nu toch positief getest op het coronavirus”, laat Van Dam weten via haar Facebook. “Het bewijst in mijn ogen hoe belangrijk het is om je te laten testen als daar aanleiding toe is, ook als je zelf (nog) nauwelijks klachten hebt. Het bewijst ook dat je niet voorzichtig genoeg kunt zijn met voorzorgsmaatregelen. En het toont aan hoe besmettelijk het virus is en wat het dus zou betekenen als we de huidige richtlijnen aan ons laars lapten.”

“Voorlopig zit ik dus thuis, in quarantaine. Verder gaat het overigens prima met me. Ik heb geen klachten en kan gewoon digitaal doorwerken, zoals ik dat al voornamelijk deed. Beterschap voor een ieder die ook positief getest is en voor alle anderen: blijf gezond!”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button