Hollands KroonPolitiek

Digitale fractievergaderingen online bijwonen

Hollands Kroon – De fractie van Senioren Hollands Kroon houdt woensdagavond 10 februari een digitale openbare vergadering. Onderwerpen van deze vergadering zijn de agenda voor de gemeenteraadsvergadering van 18 februari en wat verder ter tafel komt. Belangstellenden kunnen zich aanmelden uiterlijk 7 februari bij de fractiesecretaris via meijerpc@quicknet.nl. Middels het programma Microsoft Teams zal de vergadering actief bezocht kunnen worden. Voor meer informatie bel 0227-503559.

De openbare fractievergadering van de Partij van de Arbeid zal ook digitaal plaatsvinden op 10 februari om 20:00 uur. Besproken worden de raadsagenda en actuele zaken. Belangstellenden en insprekers zijn evenals van harte welkom. Aanmelden is mogelijk via pvdahollandskroon@ziggo.nl of sylviabuczynski@hollandskroon.nl. Voor meer informatie bel 06-51370126.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button