Overige

Mannen ondershirts geschikt voor elke partij

Bij verkiezingen voor het meest gedragen ondershirt, komt gegarandeerd die met de ronde hals als winnaar uit de bus. Dit is nog steeds het meest gedragen model voor mannen in Nederland. Mannen ondershirts met een kleine v-hals worden echter de laatste tijd ook steeds meer gedragen en mogen dus eigenlijk ook in de kledingkast van de heren in de regio Noordkop niet ontbreken.

Sta je nog met een onuitgeslapen hoofd voor je kledingkast dan is het vaak een lastige keuze met welke outfit je de deur uit zal gaan. Het begint vaak al bij de keuze van het ondergoed zoals mannen ondershirts. De gemiddelde Nederlandse man heeft toch al gauw minimaal een stuk of tien t-shirts in zijn kast liggen. Heb je een bredere collectie die een inloopkast nodig heeft dan zullen de shirts netjes op model en kleur worden gepresenteerd. Toch sta je vaak te twijfelen, want net als bij verkiezingen heb de keuze uit veel karakters en kleuren. Een ondershirt is als een goede vriend, waarvan je vaak niet doorhebt dat die er voor je is, maar die altijd bij je is en comfortabel aanvoelt.

Pasvorm
Het eerste waar je meestal op let is dat een shirt een goede pasvorm heeft en de juiste maat. Daarna kijk je naar de breedte en de lengte van het shirt. De verhouding zal moeten passen bij je lichaamsvorm. Belangrijk is ook het materiaal waarvan een shirt gemaakt is. Dat moet lekker aanvoelen. Hierbij kiezen veel mannen voor het traditionele katoen.

Wil je alle goede eigenschappen zoals lekker aanvoelende stof, goede pasvorm met een zekere stretch bij elkaar in één shirt vinden dan is een slim fit shirt een uitstekende keuze waar je zeker geen spijt van zult hebben.

Dragen
Vraag je jezelf ook wel eens af hoe je een ondershirt het beste kunt dragen? Dan ben je niet de enige. Het beste is een shirt te nemen die slim fit rond je lichaam zit. Te slobberige t-shirts zullen opeenhopingen onder een overhemd veroorzaken, terwijl te strakke shirts vaak irritant uit je broek kruipen. Er zijn ook op maat gemaakte ondershirts die je perfect kunt dragen onder een overhemd.

Productie
Bij de productie van kleding en ondergoed wordt niet altijd even nauwkeurig gekeken hoe duurzaam dat gemaakt wordt. Verdiep je je in de wijze van productie dan is dat vaak niet energieneutraal. Naast de prijs, de maat en de kwaliteit kiezen ook steeds meer mensen in regio Noordkop bij aankoop van boven- en onderkleding voor een klimaatneutraal gemaakte outfit.Is het ondergoed aan vervanging toe dan is maximale recycling van de oude al een doorslaggevend argument bij aanschaf.

Undiemeister is wat dat betreft de juiste keuze. Ze hebben shirts waarvan de kraag lager is uitgesneden, de pasvorm slim fit is en de stof van het speciaal ontwikkelde Mellowood®. Dit is een 100% duurzaam en heerlijk zachte stof die alle vocht afvoert en super ventileert. Je hebt ook bij de ondershirts voor heren ook nog eens de keuze uit een ronde hals of V-hals.

Toon meer

Reclame Regio Noordkop

Bovenstaand bericht is aangeleverd aan Regio Noordkop en voor plaatsing is betaald. Regio Noordkop is niet verantwoordelijk voor aard en inhoud van het bericht. Vragen over bovenstaand of soortgelijke berichten? Mail naar hoofdredactie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button