Hollands Kroon

Vaccinatielocatie Middenmeer tijdelijk dicht

Middenmeer – Het KNMI verwacht zondagmorgen 6 februari windstoten van 80 tot 100 kilometer per uur. Uit veiligheidsoverwegingen mogen de vaccinatielocaties in Middenmeer en Alkmaar dan niet open, zo meldt de GGD.

Daarom is de vaccinatielocatie in Alkmaar zondag tot 14.00 uur gesloten. Mensen die zondagochtend een afspraak hebben staan, kunnen ’s middags tussen 14.00 en 18.00 uur terecht voor een coronavaccinatie. Ook mensen zonder afspraak kunnen dan terecht.

De locatie in Middenmeer blijft de hele zondag gesloten. Mensen die voor zondag een afspraak hebben staan in Middenmeer kunnen terecht op de vaccinatielocatie in Hem (Torenweg 44). Dat kan op dezelfde tijdstippen van de afspraak. De locatie in Hem is zondag de hele dag (9 tot 18 uur) ook open voor vrije inloop.

GGD Hollands Noorden probeert de inwoners die een afspraak hebben tijdig te bereiken. Maar of dat bij iedereen lukt, is niet zeker.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

1 reactie

  1. Vreselijk hardleers om in een windgevoelig locatie te blijven prikken.

Back to top button
%d bloggers liken dit: