Zeemacht

Ladiesnight in sporthal de Brug

Den Helder – Het is vrijdagavond wederom Ladiesnight in de Helderse sporthal De Brug (Jan Aarjensz Prinsstraat 46).

De damesselectie van msv Zeemacht komt in actie in twee wedstrijden. Dames 1 treedt om 20.15 uur aan tegen DKM zvv VR1 uit Heerhugowaard. Op de ranglijst is het een wedstrijd tussen de nummer twee en nummer vijf. Door het verlies eerder deze week van Team Alkmaar/Sportstars vr3 kan het thuisteam op een punt van de eerste plaats komen.

Dames 2 neemt het deze avond op tegen Lutjebroek zvv VR1 uit Lutjebroek. Zeemacht Dames 2 heeft vorige week een goede week gehad door een overwinning in de competitie en door Onze Gazellen uit Haarlem uit te schakelen in het bekertoernooi. Ze willen deze reeks doorzetten. Het is een strijd tussen de nummers 8 en 1 op de ranglijst.

Wie geïnteresseerd is om te komen aanmoedigen is welkom. De kantine is open voor een lekker kopje koffie/thee.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button