Overige

Levenstestament voor mantelzorgers

Den Helder – Het Mantelzorgcentrum organiseert dinsdag 10 maart een bijeenkomst voor mantelzorgers met het thema levenstestament. Natascha Stouthart-Hilber, notaris en mediator vanuit Vereniging van mediators in het notariaat (VMN), vertelt over het levenstestament. Zij legt uit waarom het voor mantelzorgers belangrijk is een levenstestament te regelen en hoe zij dit kunnen doen. Daarnaast geeft Natascha tips en trucs over notariële zaken en juridische zaken.

Met een levenstestament houden mantelzorgers en zorgvragers de regie in eigen hand. Zij bepalen wie de persoonlijke, financiële en medische zaken regelt wanneer zij dat zelf (tijdelijk) niet meer kunnen. De bijeenkomst is dinsdag 10 maart van 19.00 tot 20.30 uur. Locatie is Multifunctioneel Centrum Boerderij De Schooten, Gravin van Waardenburglaan 22 in Den Helder. Deelname aan de bijeenkomst is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via info@mantelzorgcentrum.nl of 0223 – 74 70 09.

Het Mantelzorgcentrum is hét expertisecentrum voor mantelzorg in Noord-Holland Noord, actief van de gemeente Heiloo tot aan Den Helder. De belangrijkste opdracht is mantelzorgers te ondersteunen zodat zij de zorg kunnen geven en daar zelf gezond bij blijven.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button