Hollands Kroon

Verse producten van het Hollands Kroonse land

Advertentie:

Hollands Kroon – Fiets, rijd of wandel door Hollands Kroon en koop bij een van de vele stalletjes, boerderijwinkels of kraampjes de meest verse producten. Zo kan iedereen zijn producten vers van het Hollands Kroonse land halen. Dat is niet alleen duurzaam, maar daarmee worden de lokale boeren, telers en kwekers ook gesteund.

In samenwerking met LTO Noord heeft de gemeente alle boerderijwinkels en kraampjes op een rijtje gezet. Meer weten? Kijk op bezoekhollandskroon.nl.

Stalletje, kraampje of boerderijwinkel niet op de pagina te vinden? Stuur dan een bericht naar info@bezoekhollandskroon.nl met de juiste contactgegevens en een goede foto. Dan zorgen zij dat deze alsnog op de pagina komt.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button