Hollands KroonUitgaan

De band Vaart in het Cultuurkerkje Oudesluis

Hollands Kroon – De band “Vaart” treed zaterdag 19 maart op in het Cultuurkerkje van Oudesluis. De band speelde al twee keer in het voorprogramma van De Dijk, schrijven liedjes in het Nederlands die ergens over gaan en voelen zich thuis op kleine podia, in theaters en tegenwoordig ook op daar waar ruimte is voor swingende Nederpop.

Graag stelt het Cultuurkerkje de mensen voor aan een band die haar publiek inspireert, een spiegel voorhoudt maar bovenal laat genieten. Van jong tot oud herkennen mensen zichzelf in de rake teksten en al meerdere malen kwamen er mensen na afloop met tranen in de ogen bedanken. Vaart stampt en dreunt in het groot maar raakt de meest gevoelige snaar in het klein.

Na ruim 20 jaar ervaring in het covercircuit besloten deze muziekvrienden dat er meer is dan liedjes naspelen. Het moesten eigen liedjes worden met eigen teksten en zo was Vaart een feit. De band moest wennen, de eerste liedjes zaten als een paar nieuwe schoenen maar na het toetreden van de conservatorium geschoolde saxofoon virtuoos Marco Mosk viel alles op z’n plek. Tijdens de afgelopen twee jaar werd duidelijk dat liedjes zich niet laten sturen. De band miste de verwondering en het applaus van haar publiek maar de liedjes bleven komen. De band is in topconditie en nemen publiek in de prachtige ambiance van het Cultuurkerkje graag mee op een muzikale reis.

Vaart bestaat uit de volgende muzikanten:
– Ruud Brouwer: drums, percussie, zang
– Marco Mosk: saxofoon, piano, zang
– Kees Bakkum: basgitaar, zang
– Ruud Roemer: sologitaar, slaggitaar en zang
– Jacob Langelaan: hammond, accordeon en zang

Meer informatie
Waar: Cultuurkerkje, Noorderweg 14a, 1757 PC, Oudesluis
Wanneer: Zaterdag 19 maart
Hoe laat: 20.00 uur
Entree: €15,-

Kaarten zijn in verband met corona beperkingen online te reserveren via www.cultuurkerkje.nl/kaartverkoop.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik was tot en met oktober 2022 werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business.

Wellicht ook interessant

Back to top button