Hollands KroonPolitiek

GroenLinks ‘Pop-up-Plan’ voor Hollands Kroon

Hollands Kroon – Met dank aan cartoonist René Roessingh presenteert GroenLinks Hollands Kroon, speciaal voor jongeren, het ‘Pop-up-Plan’ voor Hollands Kroon. In cartoons en korte teksten wordt duidelijk hoe GroenLinks de gemeente menselijker, eerlijker en duurzamer wil maken.

Menselijk, door goede zorg voor wie dat nodig heeft. En door inspirerende kunst en cultuur en goede sportvoorzieningen in gezellige dorpen met genoeg betaalbare woningen, zeker voor jongeren. Eerlijk, doordat inwoners, jong en oud, in een jeugdraad of burgertop meepraten over onderwerpen die hen aangaan. Zo hebben mensen in Hollands Kroon meer zeggenschap over waar ze leven, wonen, werken en chillen. Duurzaam, door energie te besparen, woningen te isoleren, zonnepanelen te plaatsen en energiearmoede te voorkomen. De gemeente helpt inwoners en bedrijven hierbij en geeft natuurlijk zelf het goede voorbeeld. Ook wil GroenLinks meer bomen en natuur in plaats van meer datacenters en asfalt.

Het ‘Pop-up-Plan’ is te vinden op hollandskroon.groenlinks.nl/nieuws/groenlinks-hollands-kroon-presenteert-pop-verkiezingsprogramma.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button