112Hollands Kroon

89-jarige man dood gevonden in Slootdorp, 62-jarige man uit Schagen aangehouden

Advertentie:

Slootdorp – De politie heeft zaterdagavond een overleden man van 89 aangetroffen in een woning aan de Molenweg in Slootdorp. De politie gaat uit van een misdrijf en doet onderzoek. Een man van 62 uit Schagen is aangehouden.

De politie kreeg zaterdagavond om 21.45 een melding van een overleden persoon. De man uit Schagen is vervolgens in de woning zelf aangehouden. Deze verdachte is naar het politiebureau gebracht en zit vast. Hij zal verhoord worden over zijn rol bij het overlijden: “Het onderzoek is in volle gang, al wijzen de eerste bevindingen erop dat het incident vermoedelijk in de relationele sfeer ligt”, aldus de politie.

De politie roept eenieder die zaterdagavond iets gezien of gehoord heeft aan de Molenweg in Slootdorp contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button