Hollands KroonVideo

Lekker visje voor ouderen Noorderlicht (video)

Hippolytushoef – De ouderen in zorgcentrum Noorderlicht werden zaterdagmiddag verblijd met een lekker gebakken visje van de plaatselijke visboer. Door de maatregelen rond het coronavirus zitten de bewoners als het ware opgesloten. Zij mogen er niet uit en familie mag niet op bezoek komen. Dus hun wereld is op dit moment erg klein. Tijd dus om de ouderen even te verwennen.

Diana Jorna en haar medewerkers van Teetjes Vis en Dis bakten maar liefst 50 stukken vis (kibbeling en wijting) en brachten dit naar het Noorderlicht. Hier werden zij opgewacht door het personeel, die het verdeelde onder de bewoners die het zich goed lieten smaken.

Vorige week werden ook de bewoners van zorgcentrum Kapellehof in Den Oever al getrakteerd op een gebakken visje van de familie Klein van de WR 111.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button