Uitgaan

Cabaretier Jochen Otten in Het Vikingschip

Advertentie:

Den Oever – Cabaretier Jochen Otten komt naar het Vikingschip aan de Robbenoordstraat 11a. De voorstelling is op zaterdag 30 april en begint om 20:00 uur. In zijn theatershow ‘Opgekropt staat netjes’ zien de bezoekers cabaretier Jochen Otten worstelen met ongemakkelijke situaties en gênante momenten.

In zijn poging om niet langer de goede vrede te bewaren, wringt hij zich in lachwekkende bochten. Want wat doe je als je beste vriend onaangekondigd zijn hond meeneemt als hij komt logeren? Of als iemand voordringt in de rij bij Hornbach? Of te dichtbij staat tijdens een gesprek? Een cabaretvoorstelling over het ontdekken van de ruimte die mensen niet eerder durfden in te nemen. Tijd om er tegenin te gaan. Met gestrekt been.

Jochen komt naar Den Oever op verzoek van het Team ALStoppers.nu. Dit team gaat op donderdag 9 juni de Mont Ventoux bedwingen tijdens de TourDuALS. Deze groep mensen bundelt hun krachten op wens van Jolanda Schoonhoven, echtgenote van de dierenarts Jan Anne Schoonhoven. Zij heeft zelf vorig jaar de diagnose PSMA gekregen. Dit is één van de vormen van de ziekte ALS. Tezamen met een team van inmiddels tweeëntwintig mensen wil zij zoveel mogelijk geld ophalen zodat onderzoek naar oorzaak en behandeling mogelijk gemaakt kan worden door de Stichting ALS.

De opbrengst van deze avond zal dan ook ten gunste van de Stichting ALS komen Nederland. Kaarten zij n te bestellen via de website. Ook deelnemen aan een uitdaging? Doe dan mee op 9 juni. Hardlopen, wandelen of fietsen (ook elektrisch!) de berg op. Meer info de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button