112

Arrestatieteam valt woning binnen; 1 persoon aangehouden

Advertentie:

Den Helder – Een arrestatieteam van de politie heeft woensdagochtend een inval gedaan in een woning in Den Helder. Het betrof een woning in de Louisehof, zo viel ook live te zien op Facebook. Een woordvoerder van de politie laat weten dat er een persoon is gearresteerd.

De inval vond even na tien uur plaats. Het hoe en waarom is onduidelijk, omdat de politie hier verder geen mededelingen over wil doen. “We hebben een persoon aangehouden en die zit inmiddels in alle beperkingen.” Dat betekent niet alleen dat de politie totaal geen informatie geeft over het waarom van de aanhouding, of het een man of vrouw betreft, et cetera, maar ook dat de verdachte zelf alleen contact mag hebben met zijn of haar advocaat.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button