Hollands KroonVideo

Koeien weer de wei in, dames uit hun dak! (video)

Winkel – Het was dinsdag druk bij de boerderij van Klaver, waar zo’n 150 dames de meest vreemde capriolen uithaalden. Zij mochten na enkele maanden in de stal te hebben gestaan weer naar buiten en dat betekent dat zij weer flink uit hun dak gaan.

“Koeien houden van elke dag hetzelfde en nu gaat er opeens iets anders gebeuren en dat vinden zij mooi. Dan sloven zij zich een beetje uit”, aldus Tim Klaver. Voorlopig kunnen zij lekker genieten van het verse gras. Na ongeveer 120 dagen gaan zij weer op stal.

Een hele leuke belevenis voor de vele bezoekers waaronder veel kinderen. De familie Klaver maakte er een paar mooie uurtjes van. Zo promoten zij hun eigen gemaakte kaas en is er voor de jeugd een boerderij letter speurtocht, waarbij ze een lekkere prijs konden winnen.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button