112Video

Opnieuw autobrand in Den Helder, de zoveelste… (video)

Den Helder – Bewoners van de 1e Vroonstraat hebben in de nacht van dinsdag op woensdag, net na 03.15 uur, de brandweer gebeld voor een beginnende autobrand. Zij waren wakker geworden van het lawaai in de straat en enkele knallen.

De auto bij daglicht, totaal verwoest.
De auto bij daglicht, totaal verwoest.[/caption]De auto bij daglicht, totaal verwoest.[/caption]De auto bij daglicht, totaal verwoest.[/caption]Er is één voertuig volledig uitgebrand en twee zijn beschadigd geraakt. De politie is een onderzoek gestart, omdat er aanwijzingen zijn aangetroffen van brandstichting. Beelden van de camera’s aan woningen zullen worden opgevraagd.

Van twee woningen nabij de auto zijn de ramen gesprongen. De eigenaresse van de uitgebrande auto woonde aan de overkant van de parkeerplaats.

Dit is de zoveelste brand in korte tijd. Het is verder al geruime tijd raak in Den Helder, waar met grote regelmaat autobranden plaatsvinden. Tot op heden is daar, voor zover bekend, nog nooit iemand voor aangehouden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button